Extra » Mis Geen Lezing

Heemkundekring De Vonder organiseert maandelijks lezingen. Deze lezingen worden bezocht door zowel leden van De Vonder als mensen die geen lid zijn. Voor leden van De Vonder zijn de lezingen gratis toegankelijk en zij ontvangen voorafgaand aan elke lezing een een uitnodiging om te komen luisteren.

Bent u geen lid van De Vonder en u wilt toch deze uitnodigingen voor ontvangen? Geef dan uw naam en mailadres door en ook u ontvangt voortaan per mail de uitnodigingen. U zult ongeveer twaalf mails per jaar ontvangen. Deze mailservice is gratis, de lezingen zijn dat niet. Voor niet-leden zijn de entreekosten van de lezingen drie euro.

Stuur mij een mail-bericht voor elke lezing van De Vonder

Heemkundekring De Vonder Asten-Someren, Molenstraat 10, 5711 EW Someren, tel. 0493-472423
Wegens renovatie is het heemhuis gesloten gedurende de maand maart 2019.